ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 30 November 2011

alahai boS...borinGG pLak......!!!

saLam frenZ...

bOs cUti ler minGGu ni...bOrinG seyyyy.......kaLu taK aDa gaK kawan sesaKat...ni dah kOsonG je biLik dia...bOrinG le pLak...biaSa pOn dia g mesOrat ke hape ke..kOsOng gaK biLik dia....tp xde le sekosOnG jiwaku saat dia bercuti nih...aiCeh...ayat xtahann kan...hihihihi....

bOs saje amek cuti ujunG tawon tetaMbah lak baru2 ni dia kena mild strOk kO...hampir2 senGet muka dia yG tenanG ituuu.....last week hari kejadian dia gi jupe doktor...doktor sahkan dia kena mild strok maybe stress keje and bOs ni workoholic laaaaa....hari2 kul10mlm belum tentu balik canO....?

so, pas dia balik dari klinik, tiHa ler pLak soal siasat dia...bila dia kata kena mild strOk...hah kelaS kO jah tiHa je membebeL kat bOs hahahahah...!!! sebelum balik sempat dia cakap.....kat klinik tadi dah kena lecture dgn doktor...balik opiS PA plak berleter..ni balik karanG dah tentu2 kena berbakul2 dgn MeM...hahahahah...!!!

bOs...bOs memanG terbaeKKK....hope u will gettinG better sOOn.....!!!