ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Ahad, 12 Februari 2012

janji tetap janji....hehehe

SalaM frenza kuz...

hari tu cakap nak update gambO gi caMerOn hiGhlanD kan...so hari ni nak upload walaupOn wafiy tengah menanGiS kat luOr tu and shifa pLak dok terloncat2 ataS katiL saMbiL buat sepah...huhuhu..sabO je le....

ni kat ladang teh
kat ladang teh lagi


keciwa sbb xdpt naik bukit larut so pakcik tu ajar buat camera trick




ni kat zoo taiping