ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Jumaat, 24 Februari 2012

mama jahatt...

hari ni hati i gi keje xkeruan babe......

jarang terjadi pagi2 tiHa hot tempered, what happened this morning really not me...heheheh...mama hanGin bila shifa n wafiy berebut setereka panas....mama sepak wafiy bila dia tarik baju yg mama hanger sampai patah hanger, mama marah shifa bila sebok nak makan ubat demam padahal xdemam pun, mama cubit shifa dalam kereta sbb menangis mcm kena raSuk.......hehehe....really out of our routine lah..!!!

pastu sebelum sampai taSka, kakak panggil....

shifa         : mama...mama..
mama       : ha..nape...nak apa...nak kena cubit lagi....
shifa         : (geleng paler ) mama jahattt......
mama       : (kelu)

then, tiHa terinGat entry hani paSal mengajar anak xpayah jadi cam mak tiri....hehehe....tp pagi ni i acted as typical mak tiri yg garang ngalahkan citer bawang merah bawang puteh tu....xpe le garang pun anak2 dah besO..ni sorang baru 3 tahun sorang lagi setahun setengah.....alahaii....nak salahkan hormon ke nih...? heheheh

so, dah smpai taSka mama cool down sket....mama peluk shifa, sayang shifa.....dah xmo nangis2 yek...
mama babai anak mama, mama fly kiSS kat dia, dia balas balik....pastu mama tanya :

mama       : kakak, i luv u....mama baik ke jahat?
shifa         : i luv u....mama jahat..........................

yee....mama jahat..so pagi ni mama sarapan pun xlalu...terkenangkan sikap yg tak patut mama tunjuk kat anak2.....aduih....sorry sayang.....by the time menaip entry ni, tiHa terfikir nak singgah taSka tengahari ni nak jupa anak2 mama....to say sorry...