ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 7 Februari 2012

thaipuSaM menGusaMkan...huh..!!!

salam frenZa...

hari Sabtu hari tu tiHa balik kG papa joe, lalu jaLan laMa, saja naK ikOt sinuN kuNun laMa tak lalu situ and u know what...? bad decisioN...!!!

Jem wehhh......becoZ of 'weLweL' nye haL......aduyaiii......paStu tiMe balik pOn saMe laaa tetaMbah kat bt caveS laGi terOk jeM nye...tiMe ni baru ler paSan raMai kauM indu upenye kat meSia ni yeK...yG tiHa heraNkan...thaipuSaM hari selaSa....tp diOranG berweLweL 3,4hari awaL tOh....itu tiHa balik hari iSnin, kaLu tiHa balik hari selaSa gaK...parkinG tengaH jalan je le jawabnye..(agaknye la).

and yet, we stiLL try to be a good malaysian with 1Malaysia in our heart but it's seem applied to malays only as other races think their races should be given specialties more than malays'. err...betoi tak...?