ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 27 Februari 2012

mama jahatt...(part 2)

part 2, boleh? hahahah.....

salam freNza....
apa ceLop koranG weekenD ni? ;D kitOranG anaK beraNak bz survey kereta, cadanG naK tukar kereta lah setelah 12tahun abang KENari tiHa tu berkhiDmat kan........ cadangan je....survey2 nak tengOk kemampuan...hehehe....itu another story, ni tiHa nak cerita sambunGan citer hari tu... ;D

weLL, kan tiHa cakap nak gi taSka anak2 tengaHari jumaat hari tu...nak say sOrry for the bad mOrninG..... and yes i did go, senyuMan paLinG maniS berSeri2 muka shifa....hehehe....cium pipi mama tak putuS2 dpn tiCer nyer....hambOiiii....hahahhaha...!!! biLa mama tanya, mama baik ke jahat...? shifa jawab : mama baikKk....diiringi ciuMan kat pipi berkaLi2....sentimental kan? hehehhe

Then, tengahari tu, mama bawa diOranG maM  piZZa.......hehehehe.....shifa ske rOti garLiC ciCah mushrOOm sOup tOh....wah, autie iqa nye rOti pOn disentaL nye....ye lah....happy sbb mama baikKk kan??? hahhahaha....

paStuh tidOq kat opiS mama dari kul2.30 sampai kul4.00 teruS mama antO balik ke taSka.......flykiSS kat mama siap pesaN lagi tOh...."karanG mama datanG amek kakak ngan aDik tau....." ish macam la mama penah tinGGaLkan koranG tidor malam kat taSka....hihihihi......

setakat ini, dari jumaat tu...hingga pagi ni, alhamdulillah...xde bad mOrninG yea u aLLz...hahahha...!!!