ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Jumaat, 13 April 2012

gehehehgeheh.... :: DIET ATKINS ::

pe? ape yg koranG geLaKK?? hehehehhe......

aLkiSahnye nak diet ni lama dahh....tak terlakSana je...pehtu rOunD the net..terjumpe la bab DIET ATKINS nih....jadiknye berkObar2 la nak try kan....jadi tak?? hahhahahha....!!!!

1st day je dah kantOi sbbnye, aDa sedia makanan untuk Koirer paS perhiMpunaN....

menu ::: mee kari, naSi lemak, puLut daGinG, karipap, pau gorenG, saGu santan....keLeSS....ayOr neScafe tarik+teh O

2nd day ::: ada farewell akak kat opiS ni nak bersara

menu ::: naSi buKhari kambinG, kek, buah ayOr teh KoreA.... :::: HAMBEK KO...!!!

MEMANG tak tahan gOdaan...padahalnye boleh je kan, sbb diet atkins ni miSi nye memeranGi karbOhidrat je...so cam mee, naSi, kueh dan seanGkatan tu xyah la amek kan...ko bedaL lauK je (especially protien) xpe.. tp kaLu dah tak tahan gOdaaN tOh.......paSrah je le...hehehhe...

tiHa sebenarnya segaN naK publiSh citer paSaL diet nih....susah sangat nak diet...tp salah satu pembakar semangat supaya menjaDik diet nih....kena le announce supaya oranG2 yanG menGutuK (sah kena kutuk dari member from kelantan...hahhaha) tu dijadikan MOTIVASI.......hehehhe....xpe....dah dua hari gagal.....sabO...sabO....dah cakap kat papa joe...dia okay je..so paSni nak maSak pOn menu ala2 diet atkinS...kOranG janGan terkejut tengOk tiHa sLiM meLiM nanti...hahahahahhahah...(aku pOn naK gelakkan diriK senDirik.....)