ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 10 April 2012

share gembira je?

dah berperenggan taip...delete....taip balik...delete...

actually ada sedikit kekecewaan di hati sayer yang sayer cuba konGsi di sini tp bila baca balik cam tak sesuaiii...sayer delete...tp kendian sayer taip balik menggunakan ayat yang berbeza....tak sesuaii gak sayer delete....dah dekat 5,6 kali taip delete...taip..delete...taip...delete...

then sayer terfikir, apa yang susah sangat sbnrnya....? ke sbb sayer beluM ready untuK berkOnGsi kesedihan atau kekecewaan sayer di sini........? padahaL nye kekecewaan yanG sayer aLami ni bukannya kekecewaan beSar sanGat....juZ raSa ketidaKpuaSan hati daLaM paSukan je...hehehehhe tp sayer maSih beluM terfikir ayat yanG sesOaii untuK sayer kOnGsikan di SiNi........

blurr pLak nak taip pe lagi............