ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Khamis, 19 April 2012

KadanG2 xpaham nape perLu mCm tu.....

hmm....tak faham kenapa meSti camtu? koranG lagi tak paham kan? dah taktau pebendenye cane nak paham...hehehhe...

aLkiSahnye, next week tiHa kena gi kurSuS kat pD...tp kenderaan tak disediakan. so boleh claim la. tp kaLu tiHa bawa kete sendiri, papa Joe nak anto shifa wafiy gi sekolah cane? boleh dengan moto tp kalu ujan? skrg dah ler muSim ujan petanG2.......

so, dengan cara lain tiHa minta iZin bos untuk minta driver bahagian tolong hantarkan if dia xde pape la...dan yanG syOk nye dalam jaDual dia setakat hari ni, dia ada meeting tapi kat ofis je, tak kemana2 pun....okay la tu bos bagi pakai driver die. maSalahnye skrg, CC plak tak bagi...alaSan kaLu soranG je yanG pergi tak payah...aihhhhs..kuaSa dia besar dari bos pulak?????? itu yanG xpaham tu kenapa bila jadi CC kena mcm tu?