ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Jumaat, 6 April 2012

Ni le gambO nye... ;D

sebelum masuk gambang waterpark....wafiy bawa teksi..
kakak jadi passengger..hehe
ni dah kat dalaM...tp mandi2an tak amek sbb kamera
simpan daaa


ni le bilik kat Mega view hotel, Kuantan...wafiy perasmi katil
kira luas gak la untuk shifa wafiy men kejar2


okay ler ni kannn... ;D

ni kat tg.lumpur sblm makanan sampai.....

comey je kakak suap adik.... ;D adik siap 1mesia lagi dalam pada kakak
suap dia...hahahhahaha....
pemandangan dari hotel, cantekkkkk kan?

balik dari tg lumpur jenjalan kat area hotel, malam tu
penuh dgn pemancing....




lepas sarapan...jalan2 dulu tepi sungaiiiiii

ni le kunun nak cruise tp tak dapat...hehehe

entrance taman gajah

tu bukan gading betuL kay....hehehe

bila dia angkat belalai cani, tandanya dia ucap tenkiu tau..
berani le kunun..masa ni...hihi


budak ni ye....tak reti takut.....
ni permulaan elephants show
yg ni dia tunjuk cara2 gajah tido ye...


tu je le geng.....takkan nak upload sume gambo plak kan...;D