ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 18 September 2012

blues monday? aishh..!!! today tuesday LAH..!!

SALAM zulkaedah frenzaa.....

ada yang lum abis raya lagi ke? tiha dah siap kira duit raya anak dah......hehehehhe....

hari ni mood tak bape okay.....sbb nya? pepagi lagi pegawai kek sinin...yang ditarafkan sebagai TIMBALAN PENGARAH yek....orang kedua terpenting dalam bahagian buat perangai bingai dia....isk! laSer? ye ke?

pepagi datang serang bilik tiHa tanya mana surat dia nak pegi mesyuarat, pada hal surat tu dah masuk fail dan the best part is....dia orang last minit kat surat tu...bole? pastu bising kata organizer tak bagi surat lagi....bila tiha cakap diorang dah buat surat panggilan dia tanya kenapa tak sampai kat dia surat tu padahalnya sah2 bos minit surat tu kat dia...dan dia dah minit semula untuk buat maklumbalas....pastu tiHa kata kat dia lain kali baca surat dulu baru minit....dia marah kita balik....okey..okey paham...EGO seorang berpangkat tinggi...malu le seketeri je yg tego kan?

dah gitu...selesai hal dia....hal si CC ni plak pegi kursus segala reta opis di bawak nye pegi....ada ke plak kunci almari ofis yg tersimpannya pinggan mangkuk pun dibawak nye skali....hangen laa udah nak mesyuarat ni menggagau nak cari pinggan mangkuk.  mesy. kali ni plak bukannya order...beli je...so kena guna pinggan mangkuk opis...tak bermangkuk2 makian yang keluar....heheheheheh......

moral of the story :::: ada moral ke? xbermoral je rasanya... ce korang je moral storykan...hahahahha...!!!