ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 3 September 2012

mabuk...!!!

salam syawal...salam lebaran...

hari ni dah 16 syawal.....kejap je dah nak masuk zulkaedah dah....minggu ni mabuk ler...mabuk open house sanen sinin....open opis kat risda ni pun sama laaa bahagian2 dah bertanding buat menu mana lagi gempak...hahahaha...!!!

tiHa cadang nak beropen house pun terpaksa membatalkan niat memandangkan buat masa ni belum ada masa terluang.....hmm....murah rezeki sok buat le kot...akan tetapi sungguhpun tiHa tak buat open house secara rasmi, dgn tak rasmi pun tiHa mengalu2kan sahabat2 datang ke rumah beraya....mai le yek, dgn seikhlas hati ni....kueh raya kat umah tu belum buka pun lagi, sbb belum ada orang datang...udah tiHa je yg pegi umah orang...hahahahha...!!!!