ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 25 September 2012

Road tOur laGiK!!

salammualaik...

hari ni bos masuk keje...tp xsempat nak sembang lagi...pagi petang ada meeting...selisih pun belum nih....
tp tahap kemalasan belum lagi ada perubahan nih...iSk!

bulan depan kitorang start road tour koir lagi....kali ni ke kuala terengganu...hmphh..xdek masalah laa sbb retu kan dah pegi situ dah....12-15 oktober....bawak sefamili pegi...kali ni kena get ready la..sbb anak2 konfem jemu dok dalam kete....mgkn banyak kali benti ke....bawak bekal mamam dlm kete ke...apa2 je le asalkan anak2 tak magam....

hari ni plak, papa joe start outstation ke kuantan, pahang. ada pameran selama 9 hari kat sana...minggu depan plak baru balik...planning balik kg minggu ni pun xjadi....syukur nya dia tak bawa kete pegi, xde la masalah sgt...so minggu ni tiHa balik sentul...jumaat pas keje nak terus balik........:D :D :D