ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 11 Januari 2012

fileM kiter cerMin kiter....hmm....

2 minGGu beb doK kat uMah, selaiN bertenet depaN pC nih...aKtiviTi semaSA dah tentu2 ler LayaN tV... dari dRaMa MeLaYu, ciNa, taMiL, Korea, phiLipiNa...indOneSia perghh...doK depaN tV je dah rOunD the wOrLd dah tiHa nih...hehehehe....xyah susaH2 naK bOOkinG tiKet airaSia dah...meraSa dah rOunD the wOrLd haa...caKap je mana..mexicO? neW yOrK? laS veGaS? afrika...suMe tiHa gi dah, tempat duduK beSt dariK 1st cLaSS lagik gitu...and its end up with 1 conCLuSiOn.................PHD..!!! epp...bukan pizza hut delivery...tp penOh haSad denGki....caya taK?

beLum laGi ler tiHa tertengOk citer yG xdeK pHD nih.....tp kenapa yeK kita maSih belum laGik ameK iKtibar dariK cerita yG cuba diSaMpaiKan oleh produser2 draMa/filem nih.....atau pOn sbb maSa kita banyak di opiS kita tak tengOk citer2 kat tV? tp citer pHD ni bukan waktu siang je tau...malam pOn melaMbak....

pHd ni, kalu kat opiS tiHa nih...dari sebesar2 perkara sampailah sekUman2 menDa...tu pun nak di pHD kan...bila tengOk citer2 kat tV xkeSah la negara mana muSti berkaitan denGan pHD. jadi buat tiHa terpK memanG betOii ler fiLeM kiter cerMin kiter....xleh lari dari pHd ni cumanya cara kita nak tanganinye....hmm...tul tak?