ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 11 Januari 2012

kelaSSs maK....awWw....!!

SalaM GenG....

wahh kelaSS mak hari ni tau....dah borinG2 aseK dok umah je hari ni maK decide nak g rerOnDa....windOw shoppinG....xpe..maK nye chic pOx dah kerinG dah....pakai inner lenGan panjanG tOh oranG xpaSan doo maK ni berpenyakit...ehekS...!!!

sekaLi dah siap2 baru maK tinGat......aduyaiiii...kete papa joe bawak ler dah dia yg anto anak2 gi taSka..... hanCur LuLuh jiwa lara aiii ingat nak berwindOw shoppinG....uhuK...!!! akan tetapi.....baSikal yanG dapat cabOtan bertuah tu kan aDo..hehehe...(betOii ke maK nak kayuh beSkal nih...?????) lama maK menOnG nengOk beSkaL bertuaH tOo....maK beluM raSmi pOn lagii...huhuhuhu...betOiii ke naK berwindOw shOppinG dengan beSkal nih.....kanG naK taMbat mana pLak beSkal maK tu kanG.....errr.....

sekaLi laGi maK terinGat sesuatu....mOtO papa jOe kan aDa...aiSeh...watpe penat2 kayOh beSkaL...heheheh....akan tetapi....(apa lak lagi yek) laSt maK bawak motO tawOn 2003 sebab tiMe tu maK juaL mOtO naK beli kete nye paSal...masih maMpu kah maK menjaDi minah reMpit sekali lagi...?? jeng....jeng....jeng......

berkat doa dan kalimah la ila ha illallah........sementelah hampir 8 tawOn tak berempit...hari ni 11 Januari 2012, maK bawaK mOtO kO...!!! kelaS maK..jah...!!! maK taK lupa lagi cara2 naK peGanG handLe...tukar gear...brake kaki...hihihihi....yanG bertaMbah keLLeSSs....ada roaD blocK kO..!! maK selaMba je le laLu dengaN memaniSkan muKa walaupOn berchic pOx...ni orang xtau sbb xreti beza jerawat ke chic pOx kan....hehehe.... agaKnya sbb terlalu maniS muka maK ni kaN...pOliS xtahan pOn....lega... tiMe tu terinGat ke leSen and road tax...ye tak ye ek..road tax kat mana??? puh..seb bek polis xtahan......

niat di Hati nak beli baranG mekap...naK tempeK kat muka cover sket bekaS2 chic pOx ni...boleh? hihihihi dah usha2 dah miSS roSe dgn romantic color.... jenama camtu je le yg mampu pOn...nak beli maybelline ke loreal ke simplyct ke xberapa nak mampu kan...hehehe....so, dah ushar tOh geram je nak beli...niat tadi nak windOw2 jee...ish..ish...ish..... 'ter'beli gak...adesh.....!!! xkuat iman tOl arrr....

dah tOh nye lapO plak perOt tp berlagak xmO naSi ke hape ke....sO apa yanG maK mamaM?? wafel kO.. periSa capucinO+peanut...kaLu bawak kete td memanG xdan sampai umah dah abiS....jadi sambiL bertenet ni maK maM wafel dengan pOkka vanila....berlagaK kan maK nih..? hihihihi....

kay ler....penat sudaaa....jap gi nak try mekap baru maK....keleSS maK kan...hihihih..!!!