ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 16 Januari 2012

syuKur aLhaMduLiLLah, tq kenGkawan...!!!

u aLLz...

td lupa naK stOry paSaL anak tiHa yg kaKak tu ler...kan hari tu dah tanya2 koranG paSaL probLem si kaKak ni tetiba pLak tukO kareKter....alhamdulillah....dia dah okay kembali sepertinya yg dulu.....

tp tiha tak lah consuLt ngan mana2 doktor...dia elok sendiri....tp...dlm pada tiha tanya hari tu tu, ada la sorang makcik kat area rumah tiHa ni kata...cuba selawat nabi dan baca ayat kursi sambil usap2 kepala dia masa dia tidO...baca tiap2 malam walaupOn dia dah okay...dan alhamdulillah...shifa dah beCok seperti sedia kala......

ni tiHa try upload gelagat dia 2bradik yek...!!