ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Selasa, 10 Januari 2012

frenz...i need advice pls.......

salam u allz,

kali ni tiha memerlukan khidmat nasihat korang....anak2 korang besO sket dari anak tiHa so, korang musti lagi experience daripada tiHa n who knows korang pOn penah experience kes cam tiHa nih...apa yg korang buat ek? Its about shifa.....

dulu, shifa seorang yg aktif dan ceria...mulut pot pet memanjang...sampai mama pun runsing...skrg mama lagi runsing, sbb shifa dah bertukar karekter...banyak diam plak...sepatah tanya, sepatah le jawab kadang2 xjawab pon....try tanya teacher dia kat taska, teacher dia kata ok je cuma nya kadang2 tak berapa fokus n menung...eh eh nape yek? kat rumah lak cembeng, adik kacau sket nangis....jatuh sket nangis....

hari tu, papa joe bawak anak2 gi kolam KLCC..kalu sblm ni excited kenmain lagi...tp hari tu..xmau mandi pOn...ada gak dia kata nak naik keretapi...mama bawak naik LRT tp dia cam tak excited pun...duduk dlm LRT pon diam2 je tak excited pun....huhuhuhuhu.....

consult dgn ticer dia, ticer dia kata ni perubahan normal kanak2 yg nak meningkat umur...cam shifa bulan 3 ni genap 3 tahun, errr ye ke? guys...any advice...?