ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Rabu, 18 Januari 2012

sentuHan jiwa bLoG kenGkawaN.....

salaMuaLaiKK...

hari ni tiHa rOnDa bLoG kenGkawaN....seCara puratanya banyaK yG menyeNtuH jiwa.....dan secara proratanye juga berkiSarkan anak2 n famiLy.....baguih juGa ek berbLoG nih...dapat gaK kita taU apa yG keMbanG daLaM kehidupaN kenGkawannn...taK kira la dari segi fiziKaL or MentaL....

tiHa pLak...xtaU laGi naK cerita apa tetaMbah biLa naiK keje ni kann agaK jaranG laa dapat berbLoG seminGGu tu ada laa dalaM 2,3x tu pOn xtentu...naK cerita kan pOn raSe cam dah baSi...maSa hOt hOt xseMpat naK berbLoG....kaLu tiMe maLaM memanG xdapeK..nanti anaK2 tiHa yG lebey berbLoG dari tiHa...taMbah2 si wafiY bukaN setaKat naK berinternet...bermenjaHanaMkan ada...hihihiihihi

maKa aLkiSah sbb xtau naK stOry mOry sanGat jaDi rOunD the wOrLd baca stOry kenGkawan uDah...tu yG tersenyOm2 sOranG2 ngaDap pC tOh heheheh....biLa baCa bLoG koranG ni sebenarnya life kOranG xjaOh beza ngan life tiHa skrg....dan ada gaK raGaM anaK kOranG saMa je cam anaK tiHa...hehehe..... apa pOn thanx la kpd pencipta internet nih....boleh gaK tiHa tau xtvt kenGkawan walaupOn xdapat berjuMpe...kan...kan..?