ini bLoG saya puNya....

Foto saya

GuMbiRa seMeNjaK meNjadiK maMa...dan sedia untuK menjaDiK maMa...lagiK...hehe...

Isnin, 9 Januari 2012

pOx bukaN haLanGan berbLoG kan...?

salam geng....

bila dh lama cuti...srOnOk pLak...cam malas dah nak gi keje...dok umah jadi suri rumah pOn caM besh gaK...tp tiap2 bulan gaji mahsyuK jek kan......

dah lama tak citer pasal papa joe...pasal tempat keje dia dah bangkrap tu...well, skrg ni UTUSAN ambil alih DAWAMA....and sbg kampeni yg baru nak bangkit semula, gaji2 pekerja dipotong 15%.....dah le gaji yg ada ni pOn xberapa nak cukup...kena potong pulak...tp syukur alhamdulillah..ada juga daripada xde langsungkan...???

skrg ni bukan senang nak dapat keje, and tiHa bersyukur juga papa joe masih bekerja kat sinun walaupOn terpaksa ikat perut sket....kat situ sabtu ahad cuti dan fix time office hour 9am - 6pm. apa lagi yang nak dirungutkan....dari keje2 dia yang penah buat sebelum nih, sabtu ahad pOn belum tentu cuti...keje pon sampai malam, penah dia balik anak dah tido, dan pegi keje belum smpat anak bangun, huh...xde quality time ngan anak pOn...dengan maK lagi ler...hihihihihi........

so, antara ujian dan dugaan ALLAH ni, tiHa redha dan bersyukur, sesunGGuhnya ALLAH masih memberi perhatian kepada hamba-Nya ini.........